Vernieuwde Aldi Wieringerwerf gaat open
Uitgegeven op 26-04-2019 om 10:45  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - De Aldi-vestiging aan de Schipperskade wordt gerestyled. Bij de opening op 2 mei zijn er vanaf 8:00 uur veel prijzen te winnen. Het wordt een feestelijke gebeurtenis, waarbij de filiaalleidster Astrid de Lange de gerestylde winkel opent met het doorknippen van het rode lint. Het vernieuwde filiaal zal vooral een andere uitstraling hebben waarbij meer aandacht is voor sfeer. Daarnaast is er een bredere keuze voor de consument omdat het aanbod van het assortiment is vergoot. Ook de vindbaarheid van producten en acties is verbeterd door betere signing in de winkel.De nadruk van het assortiment ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit, maar ook uiteraard op het versgebakken brood. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Prijzen kraskaarten
De verwachting is dat het op de ochtend van donderdag 2 mei een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, combihamers of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Betere sfeer
De enthousiaste filiaalleidster Astrid de Lange: "De verbouwde winkel zal opnieuw voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de dag dat we heropenen. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom."

Foodtruck
Ter gelegenheid van de feestelijke dag staat er 2 mei ook een foodtruck op de parkeerplaats om de klanten extra te verwennen. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de restyling is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting
Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan de Schipperskade 3 beschikt over 79 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wuiven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...