Verkiezing Ondernemer van het Jaar
Uitgegeven op 03-12-2018 om 13:06  |  link  |  bewaar  |  print

NIEDORP - De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 wordt wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. De genomineerde bedrijven zijn dit jaar Tandkeelkundig Centrum ’t Veld uit 't Veld, Adebo Milieu Advies uit Winkel, A.S. de Boer BV uit 't Veld en Smak Peulvruchten uit Lutjewinkel.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extra's ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket. Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden: Accountantskantoor Wiedijk, Klaverkaas, Golfbaan Regthuys, Koks Tweewielers, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, FixmyBody, Architectenbureau Marije Boon en Klaas Bart Hoveniers.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari 2019 bij Partycentrum de Vriendschap in 't Veld wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Ook wordt het door leden van de Bedrijvengroep Niedorp aangeboden Ondernemerspakket uitgereikt. Daarnaast zal de Rabobank deze avond de Rabo Startersprijs uitreiken. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden vanaf 20:00 uur.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 10 december t/m 31 december 2018.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
60 jaar Succes in 1984 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...