Balletles en peuterdans
Uitgegeven op 05-11-2018 om 22:25  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op veler verzoek gaat Martine Goedegebuure weer balletles en peuterdans geven. Peuterdans is voor kinderen in de leeftijd van 2½ t/m 4 jaar. Zij dansen sprookjes, dieren, klappen met de muziek mee, improviseren en doen nog veel andere leuke dingen. Met een balletuitvoering mag je laten zien wat je allemaal geleerd hebt. Balletles is voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar.

Balletles
Ballet is het begin van al de dansen die we nu zien. Klassiek ballet is ook erg leuk om te doen en het is ook nog eens heel goed voor je houding. Je leert verschillende pasjes en sprongetjes en kunt je hierin heerlijk uitleven. Alle pasjes die je leert kun je allemaal samen voegen tot een mooie dans.Stel je voor je danst op een voorstelling een prinses, vlinder, elfje of iets anders in een prachtig kostuum, hoe geweldig is dat.
Want ieder jaar is er een grote balletuitvoering ,waar je iedereen kunt laten zien wat je hebt geleerd.
Veel kinderen uit Hippolytushoef hebben dit al eens gedaan en kunnen je vertellen hoe leuk het is .

Gratis proefles
Trek iets makkelijks aan en doe op zaterdag 17 november mee aan de gratis proefles in de gymzaal van basis chool De Kei, Elft 53 in Hippolytushoef.
Peuters om 10:30 uur en ballet om 11:30 uur.
Het is niet verplicht om je op te geven voor de proefles, maar het is wel prettig als Martine ongeveer weet hoeveel kinderen er komen. Aanmelden kan op telefoonnummer 06 1323 8745.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...