De Marske nog geruime tijd open
Uitgegeven op 16-10-2018 om 10:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Medewerkers van kringloopwinkel de Marske horen regelmatig geluiden van 'zijn jullie dan nog open' tot 'ik dacht dat jullie dicht moesten'. Beide opmerkingen kloppen als een bus.

De Marske is nog steeds open op de dinsdagen, de donderdagen en de zaterdagen. De winkel gaat inderdaad dicht op de bestaande locatie om (tijdelijk?) plaats te maken voor de leerlingen van basisschool De Kei. Tot 1 maart 2019 zijn de deuren gewoon open en kan er volop genoten worden van de bijzondere sfeer die er in dit gebouw is gecreëerd.

Zaterdag 20 oktober is er in de kringloopwinkel van 10:00 tot 16:00 uur weer een speciale verkoopdag, waarbij altijd een thema wordt gehanteerd. Dit keer is het thema 'licht'.
Nu de dagen weer veel korter en de nachten des te langer zijn geworden en daarnaast de week erop de wintertijd weer zijn intrede doet (hoe lang zal dat nog zo zijn?) leek het de goede- doelenwinkel een leuk idee om iets te gaan doen met het thema licht en donker. Natuurlijk is er een zeer ruim aanbod van alle mogelijke verlichtingsmogelijkheden, variërend van schemerlampen, plafonnieres, tl- verlichting tot aan olielampen en kaarsverlichting aan toe maar daarnaast zal er ook duidelijk sfeer zijn gecreëerd op een speelse wijze. Wat voor sfeer? Dat moet iedereen zelf maar komen bekijken aan de Irisstraat 2 in Hippolytushoef.

(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Complete Wieringer brandweer eind jaren zestig,. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...