Handbalweekend Tonegido groot succes
Uitgegeven op 13-06-2018 om 01:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen weekend heeft Tonegido weer het jaarlijkse handbal weekend gehad voor de jeugd van HV Tonegido. Ze zijn 's morgens begonnen met het welkom heten van de meisjes en jongens van de C2, D1,E1, E2, F1 en de H. Ze hadden dit jaar als herinnering een shirt voor de kinderen dat mede mogelijk is gemaakt door de club van 50 van HV Tonegido. De club van 50 heeft als doel de handbalsport op Wieringen te promoten en HV Tonegido financieel te ondersteunen. Indien u lid wilt worden van de club van 50 kunt u contact opnemen met het bestuur.Hierna ging het weekend los en werden de teams verdeeld en de helft begon met doelgooien dat in de plaats gekomen is van de sponsorloop. De andere begonnen in de zaal met een clinic onder leiding van Maikel Baars, Eefje Kuitert, Maurice Bugel en Muriel Sloothaak. Maikel en Maurice hadden een parcours uitgezet voor de kinderen die dit in verschillende groepjes afgelegd hebben. Dit was erg leuk en leerzaam en is zeker voor herhaling vatbaar. Na de clinic was er een demonstratie Judo door Bouke Steinfort en dansen door Dewi Hoolboom met als afsluiting een dansje met zijn allen.Na het avondeten begon iedereen met voorbereidingen voor de playbackshow dat ieder jaar weer een onderdeel is. Dit jaar weer gepresenteerd door Desiree Wagenaar en Jordy die er weer een spektakel van gemaakt hebben. Er waren dit jaar 9 acts en de winnaar is geworden de F1 met kuikentje Piep. Tweede is geworden de C2 met zootje ongeregeld en derde de E1 met Power van Justin Bieber. De avond werd afgesloten met het uiterst enge nachtspel met allerlei monsters die de kinderen de stuipen op het lijf jaagden.

Zondagochtend begonnen met ontbijt en zingen voor de jarigen Tess de Jonge en Sara Visser die jarig waren. Hierna is het ouder/kind toernooi gestart dat om 12.00 uur is afgesloten na mooie onderlinge wedstrijdjes en waar het fanatiek aan toe ging.

Nadat de organisatie de kinderen bedankt heeft voor het gezellige weekend zijn ze allemaal moe maar voldaan naar huis gegaan met hun ouders.

Rest het jeugdbestuur en coaches iedereen te bedanken die dit weekend mogelijk hebben gemaakt voor alle hulp. erg veel dank!
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vlaggetjesdag 1961, de vloot vaart uit - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...