Denk mee over de nieuwe burgemeester
Uitgegeven op 09-05-2018 om 20:41  |  link  |  bewaar  |  print

Welk type burgemeester vindt u passen bij Hollands Kroon?

HOLLANDS KROON - De ambtstermijn van burgemeester Nawijn loopt af op 1 september 2018. Daarom gaat de gemeenteraad op zoek naar een nieuwe burgemeester. Om die te vinden wordt een profielschets opgesteld. De gemeente wil graag weten wat voor type burgemeester u voor Hollands Kroon passend vindt. Een ervaren persoon? Iemand uit de gemeente? Of vindt u het belangrijk dat hij of zij sociaal, een koersbepaler, netwerker, intern of juist extern gericht of initiatiefnemer is?

Op argu.co/hollandskroon kunt u tot en met 18 mei als inwoner al uw ideeën en argumenten aandragen. De uitkomsten worden meegenomen bij het opstellen van de profielschets. Die wordt besproken op woensdag 19 juni tijdens een openbare raadsvergadering in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning in Noord-Holland, de heer Johan Remkes.
Om inwoners de gelegenheid te geven ook op een andere manier input te geven op de profielschets, is er op 15 mei een inwonersavond. Meer daarover op de pagina Op stap.

Argu
Argu is een online discussieplatform voor ieder die mee wil denken over het oplossen van problemen. Argu maakt discussies overzichtelijk door argumenten centraal te stellen. Meer uitleg kunt u vinden op de website van Argu.

De huidige burgemeester van Hollands Kroon
De ambtstermijn van burgemeester J.R.A Nawijn loopt af op 1 september 2018. Op dat moment is hij zes jaar burgemeester van Hollands Kroon geweest. De heer Nawijn heeft eind 2017 aangegeven niet voor herbenoeming in aanmerking te willen komen. Daarom gaat de gemeenteraad op zoek naar een nieuwe burgemeester.

Proces tot aan de benoeming
Het benoemen van een nieuwe burgemeester neemt de nodige tijd in beslag. Klik hier voor het overzicht van het proces. Als een bijeenkomst openbaar is, staat dat erachter. Staat dat er niet, dan kunt u ervan uitgaan dat de bijeenkomsten besloten zijn.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Belt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...