Dagelijks bestuur SSW stapt op
Uitgegeven op 06-05-2018 om 12:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het Dagelijks Bestuur van Stichting Sporthal Wieringen is naar aanleiding van het conflict met biljartvereniging Steeds beter over vermeende fraude in zijn geheel afgetreden. De ontslagbrief is op 24 april aan de Raad van Toezicht gezonden. De RvT heeft Steeds Beter van alle blaam gezuiverd. Gesprekken met betrokkenen hebben helaas niet tot een voor het DB aanvaardbare oplossing van het conflict geleid.

Secretaris Ad Bogert, tevens ad interim voorzitter van de Raad van Toezicht schrijft op de website van Stichting Sporthal Wieringen het volgende:

Sinds eind maart is er een conflict ontstaan tussen het Dagelijks Bestuur (DB) van de SSW en biljartvereniging Steeds Beter. N.a.v. dit conflict heeft het DB de biljartvereniging een aantal maatregelen opgelegd. De Raad van Toezicht (RvT) van de SSW was het met deze maatregelen niet eens en heeft het DB, meermaals, gesommeerd de maatregelen terug te draaien. Die opdracht heeft het DB telkenmale naast zich neergelegd en is uiteindelijk uit onbegrip en onvrede over dit standpunt en de opdracht van de RvT opgestapt.

De RvT betreurt het dat het DB zijn ontslag genomen heeft en wil Gerjan Doeschot (voorzitter), Marco Dikken (secretaris) en Henk Beets (penningmeester) bedanken voor hun niet aflatende inzet voor de SSW in de afgelopen jaren.

De lopende zaken worden thans door de RvT waargenomen.
Hierdoor is de SSW nu wel naarstig op zoek naar een 3-tal nieuwe bestuursleden; een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.
Dus wie zich aangesproken voelt om een functie in het hart van de mooie faciliteiten van sportend Wieringen te vervullen kan zich voor informatie wenden tot info@sportcentrumwieringen.nl.

(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: