ZVV Succes B1 naar de bekerfinale
Uitgegeven op 30-03-2018 om 13:44  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Zaalvoetbalvereniging Succes/Athlete's foot B1 speelde woensdag in de Zuiderzeehal de 1/2 finale beker tegen Flevo B1. Succes won met 2-4 en speelt op 11 mei in Sporthal de Multitreffer in 't Zand de finale.

Vooraf waren er al wat zenuwen bij de boys, maar zodra het fluitsignaal klonk begon Succes furieus aan de wedstrijd. Ze hadden al snel 3 mogelijkheden op de 0-1 maar tegen de verhouding in kwam Flevo op een 1-0 voorsprong. Gelukkig werd het vlak voor rust na een mooie uitgespeelde aanval 1-1 door Jesse de Jonge.

De tweede helft ging Succes door waar het gebleven was en kwam al snel op 1-2 voorsprong, dankzij Jesse de Jonge. Na een onoplettendheidje in de verdediging maakte Flevo al snel 2-2. Via een fantastisch afstandsschot van Tom Spaans werd het 2-3. Succes bleef de aanval kiezen met schoten van Tom kamp en Dion Brandtner op lat en paal. Tom Kamp maakte vlak voor tijd de 2-4.
Vlak voor tijd werd Jaden dos Santos er nog uitgestuurd wegens het wegtikken van de bal, toen werd het nog even spannend, maar Flevo wist niet meer te scoren
Al met al een dikverdiende overwinning. Scheidsrechter van Brederode floot een prima wedstrijd.

De opstelling; D. Lont (doel), T. Spaans, N. Klein, J. dos Santos Cheung (allen achter), T. Kamp, D. Brandtner, J. de Jonge, M. Dekens (allen voor), Coach S. Brandtner.