Politiek
Uitgegeven op 24-03-2018 om 10:37  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Uiteraard houden onze nieuwssites de lezers ook in de toekomst zo goed mogelijk op de hoogte van de gemeentepolitiek. Bert Loos gaat vanaf nu de politieke verslaggeving op zich nemen.

De redactie heeft daar in onderling overleg voor gekozen, omdat Henk-Jan Wittink ook raadslid voor O.H.K. is. Met deze aanpak wordt getracht om (vermeende) belangenverstrengeling te voorkomen. Uiteraard kunnen lezers Bert altijd benaderen via bert@wieringernieuws.nl.

De nieuwe gemeenteraad kan aan de slag

HOLLANDS KROON - De verkiezingen zijn achter de rug en de samenstelling van de nieuwe gemeenteraad is bekend. Komende week gaat de nieuwe raad aan de slag.

Dinsdagavond vindt het onderzoek van de geloofsbrieven plaats en is de beslissing omtrent de toelating van de nieuw verkozen raadsleden. Dan neemt de raad ook afscheid van niet-terugkerende raadsleden.

Donderdagavond wordt de nieuw raad geïnstalleerd na een feestelijke opening en toespraak door burgemeester Jaap Nawijn. De raadsleden leggen de eed of belofte af.
Zeker is in ieder geval, dat Elbert Volkers (PvdA) en Daan Pruimboom (O.H.K.) dankzij voorkeurstemmen een zetel gaan innemen.

Beide vergaderingen beginnen om 20:00 uur in De Verwachting in Anna Paulowna en zijn openbaar.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: