Volle Michaëlskerk tijdens opening expositie Kenneth Stamp en Rini Klaver
Uitgegeven op 11-02-2018 om 21:20  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Veel belangstelling zondagmiddag bij de opening van de expositie van fotograaf Kenneth Stamp en beeldhouwe Rini Klaver zondagmiddag in Oosterland.


De exposanten tweede en derde van links luisteren aandachtig naar Miek Dekker die het welkomstwoord deed namens de organisatoren die zich tegenwoordig ook presenteren onder de noemer 'Zin in Oosterland', hier is onlangs een mooie website voor in het leven geroepen. Op de achtergrond ziet u een aantal foto's van Kenneth aan de muur van de sfeervolle ruimte hangen.


Na de opening kon liep iedereen langs de foto's en beelden welke een rondje lopen. De hele kerk is hiervoor gebruikt. Het openingswoord werd verzorgd door kunsthistoricus Ellen Klaus, tevens Cultureel Gebieds-ontwikkelaar voor provincies en gemeenten. En speciale gast tijdens de opening was kunstenaar Ronnie Sluik, die speciaal voor deze expositie op de fiets vanuit Enschede was gekomen.


De objecten van Rini zijn in de crypte onder het schip te zien. De foto's hangen in de kerk zelf. Op de zaterdag- en zondagmiddagen tot half maart is de expositie te bezoeken. Het is voor Kenneth Stamp de eerste keer dat hij op Wieringen exposeert.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Crazy Eef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...