Senioren Hollands Kroon wil publieksbalie open houden
Uitgegeven op 15-01-2018 om 14:08  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De Seniorenpartij Hollands Kroon (SHK) stelt zich achter de acties tot behoud van de publieksbalie in de gemeente Hollands Kroon.

Reeds eerder heeft de grootste partij in de gemeente Hollands Kroon (Seniorenpartij Hollands Kroon) in de raad kenbaar gemaakt dat juist zij de service balie in stand wil houden. De partij is van mening dat zolang nog niet iedereen thuis is in de digitale wereld er voor deze inwoners van Hollands Kroon een andere manier moet zijn om te communiceren met de gemeente. Het moment van sluiten is nog niet genomen en zal als het aan de SHK ligt ook niet genomen worden.

Inmiddels zijn de Vrouwen van Nu Wieringermeer, het Katholiek Vrouwengilde en afdeling Wieringermeer van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage opgestaan om via een handtekeningenactie de gemeente te bewegen de balie te behouden.
Maar dan in de vorm van een mobiele balie. Hiermee wordt de gemeente voor de bevolking nog gemakkelijker bereikbaar. En zo hoort het ook; de gemeente is er voor de burger en niet andersom.
Seniorenpartij Hollands Kroon heeft besloten deze actie te ondersteunen. U kunt dit doen door een mailtje te sturen naar info@seniorenhollandskroon.nl met vermelding 'tegen sluiting van de gemeente balie' of de facebookpagina op te zoeken. Daar is te lezen hoe via deze pagina de actie ondersteund kan worden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: