Christmas Gala Het Stamineeke
Uitgegeven op 06-12-2017 om 15:31  |  link  |  bewaar  |  print

ADVERTENTIE


HIPPOLYTUSHOEF - Christmas Gala in Het Stamineeke, heerlijk eten en drinken voor een all-inn prijs. Fleur Raateland verzorgt de muzikale omlijsting.

Een vuurdoop is het niet, de keuken neemt een steeds grotere plek in binnen het concept. Jeff en Patrick waren het al van plan, maar nu de verbouwing een feit is en de keuken geïnstalleerd wordt er binnen het bedrijf meer de nadruk gelegd op het restaurant. Zo zal er een menukaart worden samengesteld, is de vrijdagavondhap al een succes en reserveren er steeds vaker partijen die juist om de keuken komen (naast de gezelligheid van het café natuurlijk!). Inmiddels hebben al veel gasten mogen genieten van de kookkunsten in het gezellige café aan het Kerkplein. De keuken in combinatie met slijterij Drank en Deining presenteren dan ook met gepaste trots het eerste Christmas Gala. Fingerfood, tappas, veel verschillende lekkernijen, kleine hapjes, warm en koud, zoet en pittig, vis en vlees, worden geserveerd. Begeleidt met heerlijke wijnen onder het genot van de warme klanken van Fleur. Reserveren is nog mogelijk, vol = vol!
Uiteraard kunt u ook even langs komen voor informatie en dan direct reserveren.
Op deze avond zit men niet op een vaste plek aan tafel, zo kan je met iedereen een praatje maken. De schotels worden tijdens de avond aangevuld met nieuwe gerechten. Er is voor ieder wat wils.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...