Beleefcentrum wordt Afsluitdijk Wadden Center
Uitgegeven op 21-12-2016 om 10:00  |  link  |  bewaar  |  print

KONRWERDERZAND - "Afsluitdijk Wadden Center” wordt de nieuwe naam van het toeristisch bezoekerscentrum dat bij Kornwerderzand wordt gerealiseerd. Voorheen werd hiervoor de werktitel Beleefcentrum De Nieuwe Afsluitdijk gebruikt. Nu het project in uitvoering is, is gekozen voor een nieuwe naam passend bij de omgeving, het gebouw en de inrichting.



In het Afsluitdijk Wadden Center - dat een combinatie van educatie en attractie met horecavoorziening wordt - kunnen bezoekers o.a. het verhaal van de Afsluitdijk, UNESCO Werelderfgoed De Waddenzee, de Vismigratierivier en het IJsselmeer beleven. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Waddenfonds, provincie Fryslân, gemeente Súdwest-Fryslân, Nationale Postcode Loterij, Rijkswaterstaat en de exploitanten Bert Kranendonk (Kexcom) en Theo op de Hoek (Makkum Beach Resort). De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw zijn inmiddels in volle gang. Streven is dat het Afsluitdijk Wadden Center opent in het voorjaar van 2018.



(ingezonden bericht)




EXTRA KERSTSERVICE !!!

PROBLEMEN MET HOE BEWAAR IK ALLES DE KOMENDE DAGEN? WIJ BIEDEN DE MOGELIJKHEID OM BESTELLINGEN TWEEDE KERSTDAG OM 14:00 UUR OP TE HALEN.
WEL GRAAG TIJDIG AANGEVEN.

EN WEER DOOR........TEAM UW SLAGER PIET OTTENS !!

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: