Biljartkampioenschap
Uitgegeven op 17-10-2005 om 21:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – De Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.) organiseert komend weekeinde het derde Wieringer biljartkampioenschap. In dorpshuis ’t Parochiehuis in Hippolytushoef binden 32 biljarters van zeven Wieringer verenigingen de strijd aan in de spelsoort libre. Cees ten Bokkel van café Tante Pietje verdedigt zijn titel en de door het dorpshuis beschikbaar gestelde wisselbokaal.

De afstoot van het toernooi is vrijdagavond om zeven uur onder het toeziend oog van de vier wedstrijdleiders. De eerste ronde wordt vrijdagavond en zaterdag vanaf 10.00 uur afgewerkt. Iedere biljarter speelt in de eerste ronde drie wedstrijden. De helft van de biljarters plaatst zich voor de tweede ronde, die zaterdagavond en zondagochtend vanaf 10.00 uur wordt gespeeld. Zondagmiddag vanaf half één trachten de acht besten zich via de kwart en halve finales te plaatsen voor de finale, die om half vijf op het programma staat. De winnaar van de finale, die wordt geleid door bondsarbiter Piet Luiken, mag zich een jaar lang Wieringer biljartkampioen noemen. Burgemeester T.Lont reikt na afloop de prijzen uit.

Biljartliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje een kijkje te nemen. De toegang in dorpshuis ’t Parochiehuis aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef is vrij.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: