TOW heeft de plannen voor 2016 al op de plank liggen
Uitgegeven op 27-12-2015 om 18:07  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De eerste plannen voor 2016 worden al gesmeed, de stichting Tractoren Organisatie Wieringen heeft de agenda al rond. Ook in 2016 is Café De Kasteleen met drankjes en hapjes aanwezig rijdens de activiteiten. Op 14 januari is er een informatie avond in De Kasteleen over de SamenLoop voor Hollands Kroon. Een organisatie die geld inzamelt voor de kankerbestrijding.


Er kan natuurlijk altijd iets spontaan tussendoor komen, zo zijn ze nu eenmaal bij de TOW. Een wedstrijd met grasmaaiers op een bevroren Amstelmeer zit ook nog altijd in de planning, maar met dit weer......SamenLoop voor Hollands Kroon

Op donderdagavond 14 januari a.s., aanvang 20.00 uur in Cafe De Kasteleen, Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef, zal de organisatie zich presenteren en informatie geven over het doel en de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Hollands Kroon. De organisatie wil u graag uitnodigen voor deze avond.

Alle informatie over het evenement staat vermeld op de website: www.samenloopvoorhoop.nl/hollandskroon en op de facebookpagina www.facebook.com/samenloophollandskroon


Programma De Kasteleen 'Oud & Nieuw'


Oudejaarsnacht vanaf 00:30 uur
DJ 100% Bert BoontjesNieuwjaarsdag vanaf 16:00 uur

VIDA
“Vida” is het Spaanse woord voor leven. Het leven van Hester en Marco staat geheel in het teken van muziek. Na jarenlang als frontmensen te hebben opgetreden in de populaire Noordhollandse band Flair gaan ze beide solo verder.

Vida is een uniek concept en zit tussen een band en een soloartiest in. Zij richten zich op café-optredens waar een band soms te groot en te duur is. Natuurlijk zijn ze ook perfect inzetbaar voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Veel van de orkestbanden waar zij mee werken zijn door multi-instrumentalist Marco zelf ingespeeld in zijn eigen “Vida Home Studio” te Hoorn.

Vida treedt avondvullend op en neemt zelf de professionele geluidsapparatuur mee (tot ± 250 pers.) Het repertoire is divers en uniek, het Nederlandstalige lied is natuurlijk ruimschoots vertegenwoordigd. De muziek, live gezongen, perfect tot in het kleinste detail, heeft door de interpretatie van Hester en Marco een frisse, zomerse uitstraling met veel dansbaar top-40-repertoire.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kapsalon Wim Zoons De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...