Brandweer en Dierenambulance rukken uit om kat te redden van dak
Uitgegeven op 07-03-2015 om 23:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Poes van dak gespoten gered.


De poes zocht het hoogste punt op!

De actie trok veel bekijks. Maar wat zien wij daar op de achtergrond? Waterslangen....?! Het verhaal hieronder vertelt niet hoe de kat van het dak is gehaald.

Dierenambulance: 'Super samenwerking Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon en Brandweer West-Wieringen. Vanmorgen kreeg de Dierenambulance van Hollands Kroon Noord een melding dat er een kat op het dak zat van een woning aan de Hendsweel in Hippolytushoef. Aan het einde van de middag werd er besloten tot actie over te gaan omdat de kat nog steeds op het dak verbleef. De Dierenambulance heeft contact opgenomen met de Brandweer en dankzij de Brandweer van West-Wieringen staat de kat weer veilig met 4 pootjes op de grond en is zijn baasje ontzettend blij'.

Let op, hier volgen schokkende beelden:


Juist, het water is aangekoppeld.....

....en op deze foto is duidelijk te zien dat de muur en het dak nat is! Is de kat er afgespoten? Als een lezer hier een filmpje van heeft krijgt hij of zij een taart als wij deze beelden exclusief op Wieringernieuws mogen plaatsen. De taart is voor de EERSTE die reageert!

Inmiddels heeft de redactie een reactie van de brandweer ontvangen. De kat is vakkundig en beheerst 'begeleid met H2O' naar beneden gehaald, de poes is daarbij ontzien. De onfortuinlijke geveltoerist poes is inmiddels weer opgedroogd.

(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: