WOZ CHECK!! No cure no pay!
Uitgegeven op 01-04-2014 om 13:12  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Let scherp op de nieuwe WOZ-waarde over 2014 die u van de gemeente heeft ontvangen en bespaar diverse belastingen!

LET OP: Een paar tientjes verschil in uw aanslag van de gemeente kan duizenden Euro's verschil uitmaken als u te maken krijgt met zaken als erfrecht, schenking en belasting! Dit laatste vermeldt de gemeente niet op haar website!

Eerst stellen wij vast of uw WOZ-waarde te hoog is. Dit doen wij gratis. Bij een succesvol bezwaarschrift ontvangen wij vervolgens de wettelijke vergoeding van de gemeente voor de gemaakte juridische kosten. Uw voordeel is de lagere WOZ-waarde en daarmee uw belastingvoordeel. In principe nemen wij iedere WOZ-waarde in behandeling waardoor de hoogte van de WOZ-waarde niet relevant is. De bezwaren moeten binnen 6 weken nadat u de gemeentelijke aanslag heeft ontvangen opgemaakt worden. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met gecertificeerd makelaar/taxateur Jan Mulder van Mulder Makelaardij om het bezwaarschrift tijdig in te dienen.

Jan is bereikbaar op telefoonnummer 06-54320474.

Kijk ook op www.muldermakelaardij.nl/


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: