RTV Noordkop op de Lentetuin
Uitgegeven op 25-02-2014 om 10:08  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - RTV Noordkop Goes Down Under op de expobeurs van de Lentetuin Breezand. Er zal een dagelijks Lentetuinjournaal op de televisie gemaakt worden. Het Journaal is vanaf donderdag dagelijks te zien om 19.00 uur en de volgende dag is er een herhaling om 14.00 uur.
Naast beelden van de tuin en beurs zullen er gesprekjes gehouden worden met o.a. de nieuwe arrangeur Martin Elling.


Iedereen is van harte welkom op de stand op de expo-beurs. De vrijwilligers van de omroep zijn aanwezig om te informeren over de omroep en wat zij zoal doen.
RTV Noordkop is aan het bouwen voor de toekomst en zou graag nieuwe vrijwilligers uit Hollands Kroon begroeten voor radio, televisie of redactionele werkzaamheden.

Er wordt een dvd gemaakt van Lentetuin Goes Down Under. Op de dvd staan beelden van de opbouw tot en met een mooie impressie van de bloementuin. Voor de impressie wordt gebruik gemaakt van een camera-kraan wat een bijzonder perspectief geeft. De opbrengst van de dvd komt geheel ten goede aan de omroep.

De televisie-uitzendingen zijn te zien op Ziggo digitaal kanaal 43 en analoog S12+. Alle uitzendingen zijn terug te zien op ons Youtube kanaal tvgemist.rtvnoordkop.nl .

Op de radio zal semi-live aandacht geschonken worden aan het evenement. De programmamakers staan semi-live vanaf de expo-beurs in verbinding met de studio en daar worden de programma’s gemaakt.

De radio kan beluisterd worden op 106.6 fm.in de ether, Ziggo digitaal tv kanaal 43, Ziggo digitaal radio kanaal 783 en via www.rtvnoordkop.nl.

Meer informatie over de Lentetuin op de pagina Op stap.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: