Nieuws van de ZeeVerse VismarktUitgegeven op 15-01-2014 om 13:49 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt.
Deze zaterdag zijn we uiteraard weer geopend voor een lekker ZeeVers visje. U mist misschien een aantal vissoorten maar er blijft nog genoeg lekkers over!
Bijvoorbeeld kabeljauw! Deze week een lekker en makkelijk recept, gestoofde kabeljauw*!
Ingrediënten voor 4 personen
750 gram kabeljauwfilet
1 dl tuinkruidenbouillon
1 dl witte wijn
2 tomaten
1 ui
3 el paneermeel
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 175 C. Pel en snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in
plakken. Dep de
vis droog en wrijf hem in met peper en zout. Meng de bouillon met de wijn.
Bereidingswijze:
Leg de vis in de ovenschaal. Leg de ui en de tomaat erop. Bestrooi dit met de
paneermeel.
Schenk de wijn met bouillon er bij. Zet de schotel in de oven en laat de vis in
ongeveer
25 min. gaar stoven
Lekker met een Opperdoezer rondje en witlof van de koude grond, nu weer te
verkrijgen bij Hero!
Voor een lekker wijntje erbij kunt u even bij Ben langs lopen. Sinds kort heeft hij
ook de wijn van
wijnlandgoed Montferland, bekend bij veel wijnliefhebbers.
Het bestelformulier is uiteraard weer hier ( http://www.versevis.nl/bestellen ) te
vinden!
Tot zaterdag!