TonegidoBKC verslaat de Blinkert in één na laatste veldwedstrijd
Uitgegeven op 07-10-2013 om 10:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Verslag van de wedstrijd Tonegido/Kleine Sluis 1 – De Blinkert 1

Ruststand 13-9 Eindstand 25-15

Zonder wisselspelers begon De Blinkert aan de wedstrijd. Tonegido/Kleine Sluis dacht dat de wedstrijd al was gewonnen, voordat het begin signaal had geklonken. De ploeg uit Haarlem begon sterk aan de wedstrijd. Zij namen een 0-3 voorsprong. De 0-3 achterstand werd moeizaam omgebogen naar een 5-3. De Blinkert bleef in het spoor van Tonegido/Kleine Sluis en bij 7-7 nam De Blinkert wederom een voorsprong. Het was allemaal uiterst moeizaam wat Tonegido/Kleine Sluis liet zien. Uiteindelijk aan het einde van de eerste helft ging het tempo omhoog en de ploeg ging met 13-9 rusten.

Tweede helft ging een stuk beter. In het begin van de tweede helft werd het verschil snel met drie doelpunten vergroot. Eenvoudig werd de tweede helft uitgespeeld. Marijn Aredns scoorde zijn eerste doelpunt in het eerste van Tonegido/Kleine Sluis. Niels Borst werd door het benutten van de vele break-outs top scoorder van deze wedstrijd! Komende dinsdag de bekerwedstrijd in de zaal en volgende week de laatste buiten wedstrijd in Almere tegen Havas. Hierna gaan de mannen lekker de zaal in.