Laatste dag obs De Marske
Uitgegeven op 09-07-2013 om 08:18  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdag 5 juli was het de laatste dag van De Marske, want per 1 augustus gaat De Marske fuseren met de Alvitlo. Samen gaan ze verder als De Kei. Voor de meeste kinderen van De Marske betekent het echter niet, dat ze het pand op de Irisstraat gaan verlaten. Na de zomervakantie zullen hier 2 klassen zitten, de groepen 5 t/m 8.


Het ontbijt buffet


Vrijdag werden de kinderen getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Dit had de ouderraad georganiseerd. Na het ontbijt gingen groep 7/8 de dvd van de musical kijken en de groepen 3 t/m 6 gingen bingo spelen. De ouderraad ging voor de laatste keer de Babbelpost, de schoolkrant, nieten. Aan meester Breed de eer om de laatste Babbelpost te nieten.


Meester Breed niet de laatste Babbelpost, de schoolkrant van De
Marske


Om 10:15 uur was het zo ver. Meester Breed ging samen met juf Post het bord van De Marske van de muur demonteren. Meester Breed is al sinds het begin van De Marske, 1975, werkzaam op deze school. Na een kort woordje, kregen de kinderen allemaal een mok met daarop een foto van de kinderen van de school.


Het naambord van De Marske wordt van de muur gehaald, hier komt
na de zomervakantie een nieuw naambord te hangen, De Kei.


Hierna werd groep 8 uitgezwaaid. De kinderen uit de overige groepen gingen tegenover elkaar staan en vormden zo een erehaag. Om 12 uur was iedereen vrij. Nu kan iedereen genieten van een heerlijke zomervakantie.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Algemeen nieuws: