Magere opkomst competitie witvissen HSV Wieringen
Uitgegeven op 24-09-2012 om 20:28  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Op zondagochtend 23-09-2012 meldden zich 7 deelnemers aan het Oude Veer om de vierde witwedstrijd van 2012 te vissen. Ook in deze competitie is het stuivertje wisselen in de top drie, zodat de kampioen in de laatste wedstrijd uit de bus zal komen. De vangsten waren wisselend; Roel Cruiming ving de meeste vis.

Dit jaar zal ook bekend worden wie de meeste kilo’s witvis in de schaal zal brengen, Zondag waren de vangsten erg wisselend te noemen, in het begin van het parcours was het slecht te noemen. Deelnemer Jan van Dijk, op steknummer 2 bracht 20 gram op de schaal, voor hem vandaag een zesde plaats.Voor Rob Sanou,steknummer 6 die toch behoorlijk wat trainingsuurtjes aan dit water heeft gemaakt,vandaag geen resultaat.Dan de man die aan het goud snuffeld,Evert Metz, op steknummer 10 begon wat zenuwachtig aan de wedstrijd en liet zijn madendoos te water. Gelukkig bracht zijn schepnet uitkomst.
Voor nieuwkomer Roel Cruiming,op steknummer 14 kan het jaar niet stuk, ook vandaag voor hem een eerste plaats met 6 kilo op de schaal.Witkampioen 2011 Gerard Beer, op steknummer 8 kon vandaag eindelijk weer eens een resultaat op papier zetten,met bijna 2 kilo goed voor een derde plaats.Verassend dit jaar, de man die altijd vertrouwd op zijn matriaal, zijn loting bracht hem op steknummer 12 Robert beer,dus niet alleen handig met een kwast.Opvallend veel brasem,en groot van formaat,wat behoorlijk veel gewicht opbrengt.
Om 11.40 klonk het eindsignaal,en kon het wegen beginnen. De hengelsportvereniging is tegenwoordig in het bezit van een weegzak, zodat de vis weer onbeschadigd terug kan worden gezet.


Aan het weegtoestel is dit jaar behoorlijk gesleuteld door Gerrit Veger, zodat hij niet meer kan breken.

De laatste en vijfde competitiewitvissen is op zondag 14 oktober aan de van Ewijcksvaart om 8.00 uur.
Verzamelen: Grote Parkeerplaats ter hoogte van de Kleiweg.
Het advies is om niet te parkeren in de berm, deze is na werkzaamheden aan de weg behoorlijk zacht,kosten voor het wegslepen zijn voor eigen rekening.Uitslag vierde competitiewitvissen 23-09-2012;
Nr 1 Roel Cruiming met 6.000 gr.
Nr 2 Robert Beer met 5.200 gr.
Nr 3 Gerard Beer met 1.900 gr.
Nr 4 Gerrit Veger met 0,900 gr.
Nr 5 Evert Metz met 0.500 gr.
Totaal gewicht met 7 deelnemers 14.520 gram.
Voor het laatste nieuws ga naar www.hsvwieringen.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Rasch - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...