Wironruiter Danielle Haaksma opnieuw succesvol
Uitgegeven op 02-09-2012 om 23:38  |  link  |  bewaar  |  print


HIPPOLYTUSHOEF - Wironruiter Danielle Haaksma kwam afgelopen weekeinde twee maal in actie. Beide keren scoorde zij met haar New Forest pony Grevenrits Daytime twee winstpunten.

Afgelopen vrijdag startte Danielle Haaksma met haar New Forest pony Grevenrits Daytime tijdens de avondwedstrijd georganiseerd door de Wironruiters in Hippolytushoef. De wedstrijd trok veel ruiters uit Noord Holland en Friesland naar Wieringen. Ruim honderd starts zorgden voor een goede bezetting van vier rijbanen en starts in de klasse B,L,M en Z. De Wironruiters beschikken over een prima accommodatie zodat ondanks de storm die de dag ervoor over Wieringen trok, de wedstrijd gewoon kon doorgaan. Danielle en haar pony startte in de klasse L1 dressuur en behaalde 185 en 182 punten wat goed was voor twee winstpunten.

Zaterdag startte de combinatie tijdens de wedstrijd bij Niedorper Rosbeyaert in Oude-Niedorp waar 185 en 181 punten werden behaald, goed voor een eerste prijs en wederom twee winstpunten. Met springen in de klasse B werd ze tweede.

Op 9 september komen de menners van de rijverenigingen de Beemster Ruiters, Wironruiters, Zaanse Ruiters en Bucephalus tijdens de PIN en GA cup- Noord Holland voor de finale in actie op het terrein van de Wironruiters. Dit is een competitie voor mennen dressuur en vaardigheid en gaat over vier wedstrijden. De wedstrijden worden verreden onder het reglement van de KNHS en gaat over vier wedstrijden. De Wironruiters organiseren op 16 september hun derde en laatste onderlinge wedstrijd van dit jaar, deze wordt traditioneel op ludieke wijze verreden. De verplichte kleding blijft in de kast, de ruiters gaan namelijk verkleed te paard. Voor meer informatie over de Wironruiters: www.wironruiters.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...