Raadsvergadering gemeente Hollands Kroon
Uitgegeven op 02-01-2012 om 12:24  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Inwoners uit Niedorp opgelet! Voor het eerst in de geschiedenis kunnen de inwoners van Niedorp (Gem. Hollands Kroon) de raadsvergadering ook rechtstreeks volgen via Radio en TV.

Maandag 2 januari a.s. vindt er in het gemeentehuis van Hollands Kroon te Anna Paulowna de eerste raadsvergadering plaats. Deze zal rechtstreeks worden uitgezonden op Zuiderzee FM en RTV Hollands Kroon. De voormalige gemeente Niedorp heeft hun inwoners nog nooit eerder in de gelegenheid gesteld om net als andere gemeenten in de Noord Kop hiervan gebruik te maken.

Schagen FM had dit ook graag willen verzorgen, het College en de meerderheid van de gemeenteraad wilden hier echter geen extra geld voor vrijmaken zelfs de aanvraag voor een extra bijdrage ten behoeve van deze omroep werd meerdere keren afgewezen, maar nu in de nieuwe gemeente Hollands Kroon lijkt het toch te gaan lukken de inwoners uit Niedorp worden nu dan toch ook eindelijk in de gelegenheid gesteld om dit rechtstreeks te volgen .

De raadsvergadering begint om 20.00 u. Hierin o.a.: de waarnemend burgemeester wordt benoemd, ook de Wethouders en de raadsleden zullen worden beëdigd.

U kunt de raadsvergadering ook beluisteren via de FM 106.6. Ook kunt u de knop rechts van RTV Hollands Kroon aanklikken om naar de raadsvergadering te luisteren.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: