Lijnenkampioenen Bridgeclub Wieringen
Uitgegeven op 27-04-2016 om 21:27  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De wintercompeitie van Bridgeclub Wieringen is ten einde. De laatste 7 wedstrijden van de wintercompetitie wordt traditiegetrouw gestreden om de lijnenkampioenschappen. De kampioenen van de dinsdag zijn bekend en namen hun prijzen in ontvangst.

De winnaars van de dinsdagcompetitie moesten een week wachten op de prijsuitreiking. Uitgerekend op de laatste competitieavond weigerde de computer dienst en kon de eindstand niet worden opgemaakt. Daarom werden de lijnenkampioenen een week later dan gepland gehuldigd.


De kampioenen in de A-lijn; vlnr. Anja Vriezema, voorzitter Siebrand Veenstra en Herja de Jong

In de A-lijn behaalden Herja de Jong & Anja Vriezema de titel met een gemiddelde score van 54,11%. Freek Burger & Marijke van Steden-Berkhout (gemiddeld 56,38%) werden kampioen in de B-lijn, Gerard Ernens & Jan Bakker (gemiddeld 59,47%) in de C-lijn en Riet Berghorst-Zomerdijk & Dick Butijn (gemiddeld 55,44%) in de D-lijn.
De winnaars ontvingen een door sponsor Bert Loos van Wieringer Nieuws / Bello PR-PRodcuties beschikbaar gesteld koffie- of theepakket.

Inmiddels is de zomercompetitie begonnen. Iedereen, ook niet-leden, kan vrij bridgen. Aanmelden kan telefonisch bij Bert Loos (0227-592010) of voor 19:15 uur in café Waddenzee, Westerlanderweg 43 in Westerland.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Algemeen nieuws: