Join’s Meeting verzorgt dit weekend haar 40-jarig Jubileumconcert in Vikingschip
Uitgegeven op 08-04-2015 om 23:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Join’s Meeting verzorgt dit weekend haar 40-jarig Jubileumconcert in het Vikingschip te Den Oever

Popkoor Join’s Meeting uit Wieringermeer bestaat 40 jaar. Onder de titel ‘’Only NL’’ verzorgen zij op 11 en 12 april 2 concerten in het Vikingschip te Den Oever. Het thema ‘’ Only NL’’ is gekozen, omdat het koor alleen nummers zingt van Nederlandse artiesten, zowel Nederlands als Engelstalig. Aan de concerten werkt het vaste combo mee, versterkt met enkele gastmuzikanten.



‘’Only NL’’ werd door de dirigent, Ymke Dalenberg en het concertcomité een passend thema gevonden, gezien de vele mooie Nederlandse popnummers die het koor al beheerst. Dat de titel van het thema in het Engels is, is een knipoog naar het feit dat het koor ook goed is in het zingen van Engelstalige nummers en die dan ook ten gehore zal brengen. Veel nummers hebben hoog in de Top 40 of zelfs in de Top 2000 gestaan!
Door menig koorlid werd er de afgelopen maanden vele vrije uurtjes ingestoken om de nummers en de bijbehorende dansbewegingen voor dit weekend een vloeiend geheel te laten vormen.

Het vlotte en gevarieerde repertoire zal ervoor zorgen dat de concertbezoeker begin april van begin tot eind een levendige show te zien zal krijgen, met mooie licht- en geluidvariaties.

Popkoor Join’s Meeting telt 50 leden en staat sinds 1997 onder leiding van dirigent Ymke Dalenberg. De afgelopen jaren heeft het popkoor diverse prijzen behaald voor haar zangkwaliteiten en zijn ze een bekend gezicht op regionale korenfestivals. Zo heeft het koor eind vorig jaar meerdere enthousiaste optredens verzorgd tijdens het 2- daagse muziekfestival Struun op Texel, waaruit de eerste boekingen alweer zijn voortgekomen. Na het jubileumconcert zal één van de eerstvolgende optredens het populaire korenfestival in Medemblik zijn, welke eind mei wordt gehouden.

De zaterdagavond is geheel uitverkocht, maar voor zondagmiddag zijn er nog kaarten beschikbaar. De aanvang is 14.00 uur. Vol = vol. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal van het Vikingschip. De entree bedraagt € 10 euro (kinderen t/m 12 jaar € 7,50 euro).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: