Kindertheater Gniffel terug in Wieringerwerf !
Uitgegeven op 28-01-2023 om 15:05  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Bij Theater Gniffel is geen voorstelling hetzelfde. Dit omdat er bij elk verhaal veel ruimte is voor improvisatie. Het is een soort levende poppenkastvoorstelling. De kinderen in de zaal worden voortdurend uitgedaagd om mee te doen. Ze mogen meeroepen, meedenken en soms zelfs naar voren komen om te helpen. Bewust speelt Theater Gniffel niet op een podium, maar in de zaal. De kinderen zoveel als mogelijk vlak om hen heen. Dat bevordert de interactie. Een voorstelling duurt ongeveer 40 a 45 minuten
Op zondag 5 februari speelt Kindertheater Gniffel in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. Om 11:00 uur kunnen jullie in de Theaterzaal komen genieten van: “Gniffel en de betoverde ring”. In dit verhaal mogen gaan Gniffel en haar vriendje Gnaf gaan op verjaardag bij nichtje prinses Emilia. De prachtige ring die ze haar geven maakt de heks Takketoria enorm jaloers. Zij betovert de ring en dan gebeuren er allemaal erge dingen. Gniffel en Gnaf gaan het samen met de kinderen proberen op te lossen, maar of dat lukt?


(foto Hein van Schie)

Wil je een leuk uitje met jouw klein-, buur- of leen-kinderen, of zocht je toevallig nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje? Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen van Theater Gniffel zijn laagdrempelig, lollig en zeer geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Maar ook voor volwassenen zijn ze vermakelijk. Gelieve te reserveren, aangezien er een max. aantal bezoekers wordt binnengelaten.
Meer informatie over de voorstellingen van Theater Gniffel zijn te vinden op: www.theatergniffel.nl

Reserveren graag via De Cultuurschuur: reserveringen@decultuurschuur.nl De entree is € 7,50 p.p.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Te koop Mercedes CLA 180 lease edition bouwjaar 2014
€ ,-

Te koop BMW 323 Ci Executive bouwjaar 2000
€ 6.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
TFC en Without Shoes in 't Parochiehuis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...