Wielrenner zwaargewond bij ongeluk Kleitelweg
Uitgegeven op 02-08-2020 om 14:07  |  link  |  bewaar  |  print

SMERP - Op de kruising van de Kleitelweg met de Oosterkruisweg heeft er op zondag een ernstig ongeluk plaatsgevonden.Er is een wielrenner op een auto gebotst. De trauma-helicopter werd ook ingezet. Op dit moment weten wij niet hoe het met het slachtoffer gaat. Een officieel Politiebericht volgt. De technische recherche was na het ongeval nog geruime tijd bezig met het onderzoek ter plaatse. (Fotografie Henk-Jan Wittink SAMSUNG telefoon)

Zondagmiddag heeft een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. Onder andere een traumahelikopter kwam ter plaatse. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis

Een groep wielrenners reed op de Oosterkruisweg toen de 43-jarige automobiliste uit Den Haag rond 13:40 uur in botsing kwam met een van hen, een 67-jarige wielrenner uit Den Oever. Dit gebeurde op het kruispunt van de Oosterkruisweg met de Keitelweg. Het slachtoffer raakte door het ongeval dusdanig gewond dat meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, ter plaatse zijn gekomen. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste is, als gebruikelijk bij dit soort zware aanrijdingen, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over het ongeval. Indien u getuige bent geweest van het ongeval horen wij dat graag. U kunt in dat geval contact opnemen met de politie via 0900-8844.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Fok en Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...