Inschrijving Wieringer Obstacle Run geopend
Uitgegeven op 01-03-2020 om 16:40  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige, heuvelachtige terrein rond het Amstelmeer en het Wad. De editie van zaterdag 20 juni 2020 heeft een ander parcours van ruim 5 km met zo'n 40 pittige hindernissen. Je kunt individueel of per team deelnemen. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen.

Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn en deelname is voor eigen risico (neem kennis van de 'Verklaring deelname op eigen risico'). Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je wettelijke vertegenwoordiger om deel te nemen.Deelname kost € 12,50 p.p. en alle opbrengsten van de Run gaan naar Wieringer verenigingen. Start- en eindpunt van de Obstacle Run zijn de grote tent op het terrein van het Dorpsfeest in Westerland. Starttijd: 16:30 uur.

Het inschrijfgeld dien je na inschrijving binnen twee werkdagen over te maken op het bankrekeningnummer dat staat vermeld op het inschrijfformulier. Je inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is ontvangen. Dan krijg je een bevestiging met je startnummer(s) en alle informatie over de dag zelf.

Vul het inschrijfformulier in op www.dorpsfeestwesterland.nl: individueel / team.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Garnalen meisjes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...