Haal de wereld in huis, word YFU-gastgezin
Uitgegeven op 04-05-2016 om 11:32  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt gastvrije gezinnen door heel Nederland die huis en hart openstellen voor buitenlandse studenten. Zij zijn tussen de 15 en de 18, volgen een trimester, semester of schooljaar regulier onderwijs op de middelbare school en leren de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen.Energie
Deel jullie gezinstradities en -gebruiken en leer tegelijkertijd over een ander. Het in huis verwelkomen van een uitwisselingsstudent is een leuke ervaring waar de hele familie energie van krijgt. Iedereen kan bovendien gastgezin worden: jongere stellen, oudere stellen, met of zonder kinderen, alleenstaanden.

YFU?
Youth For Understanding (YFU) is opgericht vanuit de overtuiging dat wanneer u een andere cultuur van binnenuit leert kennen, u meer begrip krijgt voor deze en andere culturen. YFU organiseert al meer dan 55 jaar wereldwijd educatieve uitwisselingen voor jongeren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze medewerkers en vrijwilligers.

YFU-gastgezinnen:
• kiezen op basis van interesses en hobby’s zelf welk gastkind zij verwelkomen
• ontdekken vanuit eigen huis een nieuwe cultuur
• krijgen een andere kijk op de wereld, kostbare herinneringen en een nieuw familielid voor het leven
• verwelkomen het gastkind in huis vanuit de oprechte interesse in hem/haar, zonder financiële vergoeding

Tijdelijk
YFU zoekt tevens het hele jaar door gastgezinnen die tijdelijke opvang kunnen verzorgen, tijdens bijvoorbeeld schoolvakanties. Denk hierbij aan 2 tot maximaal 6 weken.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Restafval betalen per hoeveelheid per huishouden:
Goed plan
Slecht plan
  
Occasions
Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Volkswagen Touareg Youngtimer bijtelling vriendelijk
€ 6.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wieringen oude ansichtkaart, paarden vermoedelijk van Ties Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...