Mientje: gezellige kletskous
Uitgegeven op 08-06-2015 om 13:50  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Mientje is een vlot cypers-wit poesje, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 04-09-2013. Ze kwam binnen als zwerfkatje, sociaalvaardig en vond al snel een warm mandje. Helaas bleek het geen goede match, in meerdere opzichten: Mientje is namelijk een onverbeterlijke kletskous.

Dat klinkt heel gezellig, maar moet wel bij je passen. Waarschijnlijk is ze vroeger gewend om het hele huis ten allen tijde tot haar beschikking te hebben, het voorstel om s nachts beneden te blijven werd niet in dank afgenomen. Afleiding met voerballetje mocht niet baten. Het zou kunnen dat de voorouders van Mientje behoorden tot het ras der siamezen of oosterse korthaar, ze is in ieder geval vergelijkbaar ondernemend. Deuren open maken? Geen probleem. Zelfs deur sluiten als baasje nog buiten staat is gelukt.
Mientje zou graag naar buiten willen, maar vooral is ze gesteld op aanwezigheid van haar mensen. Hoewel een kat en fulltime baan echt geen rare combinatie is, is dit katje beter op haar plek bij mensen die meer thuis zijn. Andere katten zijn zeker niet favoriet en meestal is dat wederzijds. Liever als single kat dus. De omgang met honden is onbekend.

Vindt u het gezellig om samen een heel gesprek op touw te zetten, stoort u zich niet aan gemiauw en kunt u alle wensen van Mientje ruimschoots vervullen?
Kom dan kennismaken. Graag op afspraak met dierentehuis t Schuthok.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
Laat u zich vaccineren tegen corona?
Ja
Nee
Ik twijfel nog
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Te koop Seat Mii 5drs sport connect bouwjaar 2015
€ 7.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wilhelm in gesprek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...