Erma de Weerdt wint ontwerpwedstrijd Kroonkeukens
Uitgegeven op 26-01-2015 om 10:01  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Erma de Weerdt uit Wieringerwaard won de eerste prijs in de ontwerpwedstrijd van Kroonkeukens. Zij won met haar ontwerp een dinerbon van Mieke’s Eten & Drinken en een uitgebreid hobbykokpakket. De ontwerpwedstrijd werd gehouden ter gelegenheid van de opening van Kroonkeukens en de prijswinnaars werden afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens de feestelijke en druk bezochte Open Keuken.


Arie Kossen van Kroonkeukens feliciteert Erma de Weerdt

,,Alle deelnemers hebben ontzettend veel werk gemaakt van de ontwerpen’’, liet Arie Kossen weten. ,,En dat maakte de keuze bepaald niet gemakkelijk.’’ Het ontwerp van Erma viel vooral op door originaliteit. Dit ontwerp, een prachtig schilderij van haar ideale keuken, hangt in de showroom van Kroonkeukens en is op de foto op de achtergrond te zien.
De tweede prijs was voor Tim Post uit Den Helder en hij won hiermee een uitgebreid hobbykokpakket. Ook zijn ontwerp is te zien in de showroom aan De Wieken 2.
De winnaar van de derde prijs is nog niet bekend. Alle overige inzenders kregen als dank voor hun deelname een leuke attentie.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: