Medisch pedicure Angela Leutscher start nieuwe praktijk
Uitgegeven op 19-11-2012 om 19:55  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Persoonlijke aandacht voor de klant is een hoog goed bij de onlangs gestarte Voet&Hand praktijk van medisch pedicure Angela Leutscher. Voor iedere cliŽnt geldt een behandeling op maat met de nieuwste technieken, behandelmethoden en hygiŽne eisen. Daarnaast heeft de nagelnieuwe praktijkruimte -gevestigd aan Akkermantje 17- een uitstraling die zowel jong als oud direct op hun gemak stelt.


Angela Leutscher in haar nagelnieuwe pedicurepraktijk

Angela, die begin jaren negentig al eens begonnen is met een kleine praktijk basispedicure aan huis, heeft door de jaren heen vele cursussen en opleidingen gevolgd. Afhankelijk van de klachten van de cliŽnt voert zij een passende specialistische behandeling uit. Ook past ze hierbij specialistische technieken toe.
Niet alleen uit medisch oogpunt kan iemand bij Voet & Hand terecht. De behandelingen die de pedicure verder aanbiedt, zijn zeer divers.

De praktijkruimte is ingericht naar alle wensen die ik vooraf had, zo zegt Angela Leutscher trots. Het Voet&Hand onderkomen, dat voor een groot deel tot stand gekomen is met behulp van haar man Eric, zit aan hun huis vast op de begane grond. De ruimte heeft een aparte entree. Angela: Zowel voor mijn gezin als voor de klant zelf geeft dat een bepaalde rust. Nu hoeven ze niet eerst door het huis heen om bij de praktijk te komen, maar stappen ze direct binnen

Van maandag tot zaterdag is Voet&Hand op afspraak open. Ook in de avonduren behoort een afspraak tot de mogelijkheden. Telefoon 0227-592595 of 06-11409941. Website: www.voet-hand.nl. E-mail: angela@voet-hand.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort
€ 11.995,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Roeien  1967 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...