Kookwedstrijd in Restaurant N99
Uitgegeven op 04-02-2010 om 05:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Restaurant 99 organiseert vanaf donderdag 25 februari een kookwedstrijd voor amateurkoks. De kookwedstrijd loopt tot november dit jaar, met uitzondering van de maanden juli en augustus in verband met de zomer. Iedere derde donderdag van de maand is er een “proef” kookavond waar het geselecteerde recept gekookt zal worden voor u en de gasten in het restaurant.

Het is de bedoeling dat u de receptuur, het hoeft geen eigen bedacht recept te zijn als u het maar goed en smaakvol kunt klaarmaken, voor een amuse en één voor-, hoofd- of dessertgerecht naar N99 toe stuurt. Als de receptuur praktisch goed uitvoerbaar is nodigen zij u uit om dit op een, in overleg met u, vast te stellen middag vóór te koken in het restaurant. Op de “proef” kookavond, waar u zichzelf als een chef-kok presenteert, krijgt u uiteraard van het team van Restaurant 99 alle steun die u nodig heeft om uw gerecht tot een succes te maken.

Een onafhankelijke jury zal uw gerecht beoordelen op originaliteit, het gebruik van seizoen- en streekproducten en presentatie. Op de avond dat u kookt, kiezen zij één gerecht dat door gaat naar de finale op donderdag 18 november. De jury zal bestaan uit:
-de heer Henk Cornelissen, journalist van de Wieringercourant,
-de heer Aard Alkemade, brood- en banketbakker uit Anna Paulowna,
-de heer John Neidhöfer, slager uit Den Oever,
-de heer Willem Hoogsteen, biologische groenteboer van De Hippolytushoeve,
-een maandelijks wisselende ”special guest”.

De winnaar wordt beloond met de titel beste amateurkok 2010 bij Restaurant 99, een passende keukenprijs en 2-daagse stage bij, het met een ster bekroonde restaurant, Merlet te Schoorl onderleiding van Timo Munts. Als deelnemer mag uw partner kosteloos deelnemen aan het 3-gangen diner op ‘uw’ avond. Zij, die net zoveel vertrouwen in uw kookkunst, als in de onze, hebben, uw vrienden, familie en andere gasten, betalen € 29,50 voor het 3-gangen menu, exclusief de drankjes. De menuprijs voor het diner op de finaleavond, op donderdag 18 november, bedraagt € 54,50 (uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden voor de deelnemers). Dit diner bestaat uit 3 amuses en 7-gangen, exclusief de drankjes.

Indien u geïnteresseerd bent, meld u zich dan zo spoedig mogelijk aan want maandelijks zijn de deelnemers mogelijkheden beperkt. Voor de eerste kookronden tenminste vóór 5 februari, door inzending van de antwoordstrook en uw receptuur voor een amuse en een voor-, hoofd- en nagerecht naar Restaurant 99, Rijksstraatweg 15, 1777 PE Hippolytushoef.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact met ons opnemen via info@brasserierestaurant99.nl of telefoonnummer: 0227-59 25 85.

Gerard Walters en Linda de Kleine zien uw inzending graag tegemoet en hopen op een succesvolle wedstrijd.

Hieronder staan de wedstrijddata, noteert u deze data goed!! Op de website houdt Restaurant N99, www.restaurant99.nl, bij wie, wanneer en welk gerecht hij of zij komt ‘proef’koken. Hier kunt u dus de nodige informatie vinden.

Wedstijddata:

Donderdag 25 februari ‘proef’kookavond
Vrijdag 26 maart ‘proef’kookavond
Donderdag 29 april ‘proef’kookavond
Donderdag 27 mei ‘proef’kookavond
Donderdag 24 juni ‘proef’kookavond
Donderdag 23 september ‘proef’kookavond
Donderdag 21 oktober ‘proef’kookavond
Donderdag 18 november finale avond

U kunt natuurlijk ook zelf de kwaliteiten van uw kook’concurrenten’ komen proeven tijdens deze data!! Dinerprijs € 29,50 per persoon exclusief de drankjes.

(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Actueel...
29-03-2024 Van harte gefeliciteerd
29-03-2024 Foto van het weekend, nu maar eens een schilderij
29-03-2024 Nieuwe spuisluizen bij Den Oever worden zichtbaar
29-03-2024 Opmerkelijk, veel schaatstalenten komen van Wieringen
28-03-2024 Vacature Dunselman vestiging Hippolytushoef
28-03-2024 Groen Links stelt vragen over het brede welvaartskader in Hollands Kroon
28-03-2024 Programma jubileum 100 jaar v.v. Succes
28-03-2024 Een reisgids voor Wieringen
28-03-2024 Berichtje van Dirk uit Den Oever UPDATE
28-03-2024 Kerknieuws
28-03-2024 Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout
28-03-2024 Vier Pasen in de Speeltuin!
28-03-2024 Gezocht iemand die een boek wil redigeren
28-03-2024 Vrolijk Pasen, column
27-03-2024 Het straten toernooi keert terug naar TC Hippo!
27-03-2024 Een bericht van de Stichting Sportcentrum Wieringen
27-03-2024 Wieringen, 100 jaar eiland aan de vaste wal
27-03-2024 Zwembad De Venne
27-03-2024 Meer nieuws vindt u op www.hollandskroonnieuws.nl
27-03-2024 Middag over Tweede Wereldoorlog bij Regionaal Archief
27-03-2024 Succesvolle Kom binnen bij bedrijven dag Agro Care!
27-03-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
27-03-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
26-03-2024 IJsselmeer en Markermeer klaar voor de zomer
26-03-2024 Veldtocht Noord-Holland 1799 opgenomen in Historische roman
26-03-2024 Asieldier van deze week, hondje Zoé
26-03-2024 Lezing 7 april 2024 in Nieuwe Niedorp over beïnvloeding en propaganda
26-03-2024 Astrid Prins de beste bij de seizoenopening van Boel-Skik ‘92
26-03-2024 Pasen in Oosterland
26-03-2024 Nieuw in Hippolytushoef: Studio Kelly Sue Wieringen nu met een creatieve koffiecorner
(advertentie)
Occasions
Te koop Kia Picanto bouwjaar 2017
€ ,-

Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid AWD Panoramadak full options
€ 34.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippo vanuit de lucht - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...