Snel en makkelijk, via e-mail bekendmakingen uit uw buurt
Uitgegeven op 21-01-2010 om 17:43  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Wilt u ook weten wat de gemeente Wieringen over uw eigen buurt besluit? Zoals over welke bouw- en kapvergunningen zij afgeeft? Vanaf nu kunt u zich snel en makkelijk laten informeren via de gratis 'E-mailservice Bekendmakingen'. Meld u gratis aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail.

De nieuwe e-mailservice is uitermate gebruiksvriendelijk. In de praktijk werkt de e-mailservice als volgt: u maakt een profiel aan op basis van de postcode waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen en als laatste welke type bekendmakingen.

Het unieke van de 'E-mailservice Bekendmakingen' is dat het gebaseerd is op een landelijk systeem waar alle gemeenten, provincies en waterschappen gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ook inwoners van andere gemeenten via www.overheid.nl bekendmakingen zien van de gemeente Wieringen. Dit is bijvoorbeeld handig voor burgers en bedrijven die qua locatie dicht bij een gemeentegrens liggen of voor mensen die een nieuwe woning zoeken. Daarnaast kan men van meerdere overheidslagen bekendmakingen ontvangen, dus niet alleen bekendmakingen van gemeenten, maar ook van provincies en waterschappen.

U kunt zich aanmelden voor deze e-mailservice via www.overheid.nl waar u zich kunt abonneren op de lokale bekendmakingen.
Ook kunt u kijken op de website van de gemeente Wieringen: www.wieringen.nl Bekendmakingen en u hier abonneren op de e-mailservice.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
Ik vind melk lekker....
Ik wil verse melk van de familie Rotgans dagelijks geleverd en gekoeld.
Ik pak liever de goedkope in karton verpakte onder uit het schap.
  
Occasions
Fiat Panda 1.1
€ 2.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Trend, navigatie
€ 14.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
MUZ park Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...