Lokale omroepen slaan handen in één
Uitgegeven op 11-01-2010 om 17:15  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTELMEER - Komende woensdag, morgen, wordt het 2e AHRI besluit genomen ter voorbereiding van de fusie in 2012 tussen de gemeenten Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp.

Drie van de vier gemeenten hebben een eigen lokale omroep, de gemeente Niedorp is, bij het ontbreken van een eigen gemeentelijke lokale omroepinstelling, ondergebracht bij de streekradio Schagen FM.

Het is dan natuurlijk ook logisch dat de verslaggeving van een dergelijke belangrijke stap in de richting van fusie gemeenschappelijk wordt verslagen door de gemeenschappelijke omroepen. Bij het eerste AHRI besluit, dat in Den Oever op Wieringen werd genomen, werd de gemeenschappelijk uitzending verzorgt door de medewerkers van RTV Zuiderzee. Voor de uitzending van komende woensdag hebben de medewerkers van Tsarina FM en Radio Wieringermeer, zoals het bij een fusie behoort, de handen in één geslagen en zullen gezamenlijk zorg dragen voor een uitgebreid verslag met diverse interviews vanuit het gemeentehuis in Anna Paulowna.

De uitzending zal vanaf 19.00 uur worden uitgezonden op de frequenties van de drie genoemde omroepen: Tsarina FM op 104.9 FM, Radio Wieringermeer op 107.0 FM en bij RTV Zuiderzee op 106.6 FM in de ether.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Ik vind melk lekker....
Ik wil verse melk van de familie Rotgans dagelijks geleverd en gekoeld.
Ik pak liever de goedkope in karton verpakte onder uit het schap.
  
Occasions
Toyota Verso 1.6 Linea Terra
€ 3.995,-

Fiat Panda 1.1
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Zeven Engeltjes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...