Activiteitenweek Wieringen-Wieringermeer 2009
Uitgegeven op 27-08-2009 om 18:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN / WIERINGERMEER - Tijdens de laatste week van de zomervakantie, van 10 t/m 16 augustus 2009, werd ook dit jaar (voor de derde keer op rij!!!) een activiteitenweek voor tieners en jongeren georganiseerd. De Activiteitenweek 2009, een week vol sportieve, creatieve, spannende maar vooral ook leuke activiteiten is een samenwerkingsproject van de Jongerenwerkers uit de Gemeenten Wieringen (Dagmar Alders) en Wieringermeer (Liselore Dam) en is bedoeld voor de jeugd van 10 t/m 24 jaar. De activiteiten vonden plaats op verschillende locaties, verspreid over beide gemeenten en waren stuk voor stuk gratis toegankelijk.

Terugkijkend op de week kunnen de jongerenwerkers zeggen, dat deze wel heel succesvol is verlopen. Soms zit het ook gewoon mee! Door het prachtige weer zaten de buitenactiviteiten: boerengolf, kanoën, viswedstrijd, powerkiten, gps-tocht en mountainbiken uiteindelijk allemaal stampvol en op de momenten dat het toch een beetje druppelde, werd er binnen gebokst, gedanst of werden er “Clothes gepimped’. Uiteindelijk hebben zo’n 250 tieners van een leuke activiteit kunnen genieten. Een mooie score, zeker gezien het feit dat de afsluitende activiteit, het JAR- feest voor jongeren, naar het najaar is verplaatst en dus nog moet gaan plaatsvinden.

Al met al kijken Dagmar en Liselore een beetje moe, maar zeer voldaan terug op een geslaagde week. Een ding weten ze zeker: “Volgend jaar doen we hem weer!!!!”

De foto’s van de activiteitenweek zijn te bekijken op http://jongerenwerkwm.hyves.nl.
De jongerenwerkers zijn te bereiken via: liselore.dam@kern8.nl (Wieringermeer) en dagmar.alders@kern8.nl (Wieringen).
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
Ik vind melk lekker....
Ik wil verse melk van de familie Rotgans dagelijks geleverd en gekoeld.
Ik pak liever de goedkope in karton verpakte onder uit het schap.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 8.750,-

Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mekkenstuinweg Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...