Beeldkwaliteitsplan Wieringen voldoet absoluut niet aan verwachtingen raadsleden
Uitgegeven op 19-05-2009 om 22:13  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Dinsdagavond is tijdens de vergadering GGZ (Grondgebiedzaken) van de Gemeente Wieringen de presentatie van HZH uit Hoorn lauw ontvangen. Volgens raadslid Pim de Herder had het hele punt wel van de agenda weg mogen worden gelaten.


Een presentatie waar alleen de boekhouder van HZH vrolijk is geworden

HZH, een onderzoeksbureau uit Hoorn had namens de gemeente opdracht gekregen om Wieringen eens onder de loep te nemen en hun visie te geven op wat wel en niet zou kunnen binnen de bestaande mogelijkheden, dit in combinatie met zaken als daar zijn de bestemmingsplannen. Dinsdagavond werden de uitkomsten gepresenteerd. De presentatie ging voor het grootste deel over hoe Wieringen er nu uitziet. Heel het eiland passeerde de revue, maar dat wisten de aanwezigen allemaal wel. Uit veel opmerkingen van de onderzoekers bleek dat zij niet goed op de hoogte waren van de geschiedenis van het eiland. Onder de aanwezigen op het publiek werd er dan ook tijdens de presentatie al onderling gemompeld over het nut van deze, ongetwijfeld hoge, uitgave.


Pier Hoitinga (WR05) had naar eigen zeggen zo'n zestien kritische vragen. Pim de Herder (VVD) heeft er meer dan veertig op papier staan. De PvdA sloot zich bij deze partijen aan. De vragen werden niet behandeld. De partijen hebben twee weken de tijd om hun bedenkingen in te brengen.


De dame die de presentatie deed namens HZH zal niet met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd zijn.

Of de informatie zoals deze opgesteld stond in de raadzaal morgen nog te zien is, is dan ook maar zeer de vraag. Na afloop van de vergadering betwijfelden de bezoekers die de zaal verlieten zich over het nut van dit soort uitgaven aan onderzoekbureaus.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Trend, navigatie
€ 14.495,-

Toyota C-HR 18 Hybrid Bi-Tone Plus
€ 21.945,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hollebalg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...