Motorbeurs Hippolytushoef
Uitgegeven op 17-01-2009 om 14:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De start van het motorseizoen wordt landelijk gekenmerkt door tal van motorbeurzen. Dit jaar bijt Hippolytushoef het spits af. Bij MotoPort Hippolytushoef wordt namelijk van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari de Motorbeurs Hippolytushoef gehouden.

MotoPort Hippolytushoef heeft speciaal voor deze beurs mooie partijen kleding op de kop weten te tikken. Deze kleding wordt tegen dumpprijzen aangeboden. Tevens wordt alleen tijdens de Motorbeurs Hippolytushoef de gehele kledingcollectie met korting aangeboden. Mocht je van plan zijn een nieuwe motor outfit aan te schaffen of te vervangen, doe het dan nu, en profiteer volop van het geboden voordeel !
De maxiscooter verovert de Nederlandse wegen! Hij is snel, wendbaar, eenvoudig te beheersen en met het imago gaat het ook steeds beter. MotoPort heeft een aansprekende collectie kleding die speciaal voor de maxiscooterrijders is ontwikkeld. Net wat meer casual dan motorkleding, waaraan je niet direct ziet dat je net je scooter hebt geparkeerd. MotoPort Hippolytushoef staat al sinds jaar en dag bekend om zijn service, kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom ben je hier voor een Quality Occasion aan het juiste adres. Een gebruikte motorfiets krijgt pas het Quality Occasion-label wanneer de motorfiets aan de strenge kwaliteitseisen van dit label voldoet. Zo ben je als koper gewaarborgd van een uitstekende kwaliteit motorfiets ! Maak een keuze uit de ruime sortering ! Alle gebruikte motorfietsen worden alleen dit weekend met een knallende beursprijs aangeboden !
Ook voor een nieuwe motorfiets ben je bij MotoPort Hippolytushoef aan het juiste adres. De stijlvolle showroom van MotoPort Hippolytushoef staat inmiddels weer worstvol met de 2009 modellen van de merken Ducati, Honda, Suzuki en Yamaha. Wat te denken van de zojuist ingevlogen blikvangers van Ducati, de 1198S en de Monster 1100S ! Hiernaast hebben we ook een keur aan motorscooters staan. Op zondag 25 januari wordt dit geheel muzikaal omlijst met sfeervolle livemuziek.

Al met al reden te over om een bezoekje te brengen aan de Motorbeurs Hippolytushoef,
waar het gehele weekend natuurlijk een gratis hapje en drankje wordt geserveerd !
Motorbeurs Hippolytushoef wordt gehouden bij MotoPort Hippolytushoef op Vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari. Openingstijden vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. MotoPort Hippolytushoef is te vinden op industrieterrein Molenveld te Hippolytushoef. Voor meer informatie ; telefoon : 0227-591639 of www.motoporthippolytushoef.nl. Tevens motorfietsen te koop gevraagd.
P.S. : Gratis parkeren, gratis koffie, geen entree, veel gezelligheid !
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Belt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...