Succes wint in matige wedstrijd van Oosterend
Uitgegeven op 28-09-2008 om 17:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF Ė Vanmiddag heeft Succes met 4-1 gewonnen van het Texelse Oosterend. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het een matige wedstrijd waarin Succes de meeste kansen creŽerde. Het toegesnelde publiek werd door Michel Bijma op een hattrick getrakteerd, door drie keer de bal achter de doellijn te schieten. Scheidsrechter Rempt floot een keurige wedstrijd.

De eerste helft was zeer matig van beide kampen, met veel foute passes over en weer. De bezoekers van Texel kregen geen grip op het spel en daardoor was Succes het gevaarlijkst in de eerste 45 minuten. De kansen waren echter niet groot genoeg om voor de rust op voorsprong te komen.

Na rust leek er weinig veranderd te zijn in het spel, maar in de 68e minuut zette Michel Bijma de thuisploeg op voorsprong. In een zeer mooie aanval bleef hij rustig en schoot de bal in het net. De keeper van kansloos. Kort daarna had Oosterend langszij kunnen komen, maar die kans werd niet benut. Halverwege de tweede helft kwam Manoli Kostwinder in het veld. ís Ochtends had hij bij het tweede elftal van Succes al een prima prestatie afgeleverd. Zo te zien had hij nog genoeg energie over. Bij zijn eerste balcontact bracht hij de stand op 2-0. Een fraaie treffer van de debutant. De wedstrijd werd grimmiger. Sommigen namen het steeds minder nauw met de spelregels wat leidde tot irritaties aan beide kanten. Michel Bijma kreeg de bal en schoot op doel: 3-0. Kort daarna wisten de bezoekers op 3-1 te komen door een misverstand tussen keeper Van Beveren en verdediger Miedema. In de blessuretijd scoorde Michel Bijma uiteindelijk het vierde doelpunt voor Succes. Beide clubs hebben weer genoeg leerstof voor de volgende wedstrijd.

Wiron zorgde vanmiddag voor een grote stunt: 8-0 tegen Callantsoog.(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra
€ 3.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel de Haan Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...