Wiron doet geen goede zaken in eerste wedstrijd
Uitgegeven op 14-09-2008 om 16:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron heeft zijn eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen verloren. De bezoekers uit Oudesluis wonnen met 3-2. De uitslag is terecht, sterker nog, in de laatste 15 minuten hadden de bezoekers de uitslag zelfs nog kunnen vergroten.

de selectie voor het komende seizoen
Wiron begon voortvarend aan het seizoen ouverture. Met drie nieuwe gezichten, Richard Hegeman en Frank Kort (beiden terug van weggeweest) en nieuwkomer Robin Meilink in de basis moest de klus tegen de Oudesluisers geklaard worden. In de eerste tien minuten leek het die kant ook op te gaan. Robin Meilink opende voor de thuisclub de score. Hierna kwamen de bezoekers echter beter in het spel. Na 25 minuten scoorde Kees Hermes de gelijkmaker. Vlak voor rust was het de beste man van Oudesluis, Paul Dijkshoorn, die er voor zorgde dat de bezoekers met een 2-1 voorsprong de kleedkamer mochten opzoeken.

Na de rust kwam Nordin ElAazize in de ploeg voor Joris Bootsman. Het waren weer de bezoekers die het initiatief namen, na drie minuten speelde Paul Dijkshoorn de verdediging van Wiron knap uit en scoorde zijn tweede, de derde voor Oudesluis. Nu moest Wiron alles op alles zetten om op gelijke hoogte te komen. Dat bleek helaas niet uit het spel. Lichtte irritaties, in deze overigens stevige maar eerlijke wedstrijd, leidde tot een gele kaart voor Jorrit Bakker. Om niets, maar zo gaat het meestal. Het was Roy Kort die de spanning terug bracht door op knappe wijze de verdediging van de bezoekers te omzeilen en de stand terugbracht tot 2-3. Hevige protesten volgden, de grensrechter van de bezoekers hield de vlag omhoog. De scheidsrechter liep nog naar hem toe. Na kort beraad wees de scheidsrechter naar de stip. In het laatste half uur kon Wiron niet meer op gelijke hoogte komen. Oudesluis speelde de wedstrijd knap uit en zorgde nog voor het meeste gevaar. Richard Hegeman viel nog uit met een lichte blesure. Hoewel er nog geen man overboord is, had Wiron zich een andere start van het nieuwe voetbaljaar voorgesteld.

Vandaag speelde Succes zijn tweede wedstrijd van het seizoen uit tegen Dirkshorn. Succes won met 1-2 en staat na twee wedstrijden gedeeld bovenaan.

robin meilink scoort zijn eerste voor wiron
richard hegeman maakt verwachtingen vandaag nog niet waar
de 1-1 wordt gemaakt
kort voor rust, 2-1
roy kort brengt de stand op 2-3
wiron liep achter de feiten aan

(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Markol - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...