Heren 1 Tonegido gemakkelijk langs CSV
Uitgegeven op 14-09-2008 om 16:07  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vanmiddag heeft het eerste Herenelftal van Tonegido gewonnen van CSV uit Castricum. Op een zonnig veld waren de mannen van Tonegido duidelijk sterker dan de bezoekers. De eindstand werd uiteindelijk 35-14.

De heren van Tonegido hebben deze zondag een keer tegen een achterstand aangekeken 0-1, na deze achterstand nam Tonegido het heft in handen en nam steeds een voorsprong.
CSV kon nog een keer op gelijke hoogte komen 7-7, deze stand kwam na een 15 minuten op het scorebord. Daarna gaf Tonegido gas door goede aanvallen en snelle break-outs, waardoor via 11-8 en 12-9 de ruststand van 19-9 werd bereikt.

Na rust ging Tonegido door met het goede spel van het tweede kwartier van de eerste helft en liep makkelijk uit naar 25-9. Dit was een leuke binnenkomer voor de nieuwe jonge tweede keeper Cor Steigstra die in de twee helft het team van Tonegido voor de eerste keer verdedigde. De verdediging van Tonegido steunde hem hier voortreffelijk en zo werd het een makkelijk debuut voor Cor met een aantal mooie acties. Tonegido bleef aanvallend ook sterk spelen en zo kreeg CSV geen schijn van kans en kon maar 5 doelpunten maken na de rust.

De thuisploeg maakte in de tweede helft er totaal zestien, en zo werd op deze zonnige middag en makkelijke overwinning bereikt van 35-14. Doelpuntenmakers Hiske Kruiter 6x, Nathan Krom 3x, Stefan Idema 4x, Jacob Engel 3x, Maurice Bugel 4x, Koen Bakker 5x, Gijs Bakker 5x, Thomas Huitinga 4x en Bart de vries 1x.


(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Prius Hybrid Executive
€ 10.995,-

Te koop Fiat 500 1.0 twin air pop 2014
€ 6.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Roeiploeg Flora 1965 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...