Scootermeeting druk bezocht
Uitgegeven op 10-09-2008 om 10:01  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Zondag 31 augustus bewees de scootermeeting te Wieringerwerf een gegarandeerd succes te zijn. Meer dan 500 jongeren verdrongen zich om de meegebrachte scooters te bewonderen en een ronde te maken op de demobaan. Ondanks dat de demonstratie van de demorijders niet door kon gaan wisten de jongeren zich goed te vermaken bij de snackwagen, Scooter-Powerstand, customschow en de demobaan. Aan het eind van de dag werden de drie mooiste en best uitgeruste scooters beloond met een prijs. Organisaties als Stichting De Brijder met het drugsinfoteam en de GGD in de gedaante van het Safe Sex Team waren dit jaar ook van de partij.

De organisatie: Jongerenwerkers van Stichting Kern8 en Scooter-Power kijken tevreden op de dag terug. Veel jongeren gaven enthousiaste reacties over de organisatie van het evenement en waren niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken om te helpen met de afbouw van het parcours. Foto’s van de dag zijn te bekijken op http://jongerenwerkwm.hyves.nl/ en op www.scooter-power.nl.

Op 14 september 2008 vindt in Dirkshorn op de Meerweg de tweede en laatste scootermeeting van het Kern8 team plaats. Deze scootermeeting wordt gehouden in een totaal andere setting. Op deze dag is ruimte gemaakt voor een demobaan van 90 meter asvalt. Voordat de scooters de baan op mogen worden ze streng gekeurd door een specialist van Scooter-Power! Worden de scooters niet in goede staat aangetroffen dan zit deelname er niet meer in. Jongeren die denken dat ze zonder helm en in korte broek mogen rijden komen ook voor een teleurstelling te staan! Op deze tweede scootermeeting worden filmopnamen gemaakt en ook hier geldt het drugs en alcoholverbod.

De scootermeeting in Dirkshorn kan georganiseerd worden dankzij de steun van gemeentes Zijpe, Niedorp en Harenkarspel.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Dit jaar geen vuurwerk tijdens de jaarwisseling
Goed idee. Geen lawaai, stank en rotzooi op straat.
Slecht idee. Dan wordt alles illegaal, dus veel meer gevaar en leed
Maakt mij niets uit.
Veilig en verantwoord legaal vuurwerk kan toch prima.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Aygo 1.0 5drs X-play
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familie Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...