Demo-Run Nelon Racing
Uitgegeven op 20-05-2008 om 09:07  |  link  |  bewaar  |  print


DEN HELDER - Motorclub MC. MIOS te Anna Paulowna organiseert zondag 25 mei in samenwerking met C.R.T. (Classic Race-Demo Team) een klassieke motor demo race. Dit evenement vindt plaats op het Industrieterrein ‘de Kooy’ te Den Helder.

Deze demo race heeft als doel om een beeld te geven van de motorwegrace sport zoals die heeft plaatsgevonden in de periode tussen de Tweede Wereldoorlog en het begin van de 70-er jaren.

Dit doel wordt ondermeer bereikt door:
- het geven van demonstraties op (straten) - circuits;

Het programma op zondag begint om 08.00 uur met het inschrijven en keuren van de motoren. Om 10.00 uur gaat de training van start. Het evenement duurt tot ongeveer 17.15 uur.
Ook de Wieringer coureur Nels Lont is hier aanwezig. Hij gaat op ‘de Kooy’ een Demo-Run doen. Omstreeks 11.40 uur gaat hij met zijn NSR 08 een half uur lang het stratencircuit op. Het gehele team is aanwezig en gaat natuurlijk zijn stinkende best om alles uit de kast te halen.

Meer over Nels en zijn Demo-Run aanstaande donderdag in de B&D Show in het Nelon Race Report. Dit is te beluisteren op Zuiderzee FM vanaf 19.00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.4 Life
€ 7.945,-

Renault Clio 1.2 5drs Authentique
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mooie oude advertenties van die goede ouwe tijd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...