Wiron 2 kampioen
Uitgegeven op 16-05-2008 om 11:25  |  link  |  bewaar  |  print


DEN OEVER - Afgelopen zondag is Wiron 2 kampioen geworden na een spectaculaire overwinning op directe concurrent Winkel 2. Bij winst voor de bezoekers uit Winkel zouden zij met de titel aan de haal gaan.

Gedurende de wedstrijd zag het er ook lange tijd zo uit. Wiron keek steeds tegen een achterstand aan, maar met een alles of niets poging werd in het laatste kwartier van de wedstrijd toch nog in Oevers voordeel beslist, 5-4. Mede doordat het talrijk aanwezige publiek de ploeg naar voren schreeuwde, het was een prachtig mooie middag op het zonovergoten Wiron-terrein.

Na een slechte start heeft Wiron 2 sinds november niet meer verloren en is dus de terechte kampioen van het seizoen 2007-2008 in de reserve 6e klasse.

Hieronder de namen van links naar rechts op de foto:
Staand: W. van Empel (trainer), R. Nieuwenhuizen, M.van Hurck, M. Bakker, J. Hulsman, R. Meilink, R. Schoonbeek, R. Kort, N. Bakker, R. Letter, J. Scheffer(trainer) K. Hidden (trainer);
zittend vlnr. M. Heyblok, K. Zijlstra, E. Oudhuis, H. Schrier, C. van Hurck, R. Engelhart, R. Kruit, A. van Eekelen & P. Nieuwdorp. Op de foto ontbreken nog enkele mannen die een keer meegedaan hebben bij een gebrek aan spelers. Het team bedankt uiteraard ook deze spelers.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 18 Hybrid Bi-Tone Plus
€ 21.945,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Maxico - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...