Samen voor een gezonde generatie!
Uitgegeven op 31-05-2023 om 09:50  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - Samen voor een gezonde generatie! GGD Hollands Noorden organiseert tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd twee gratis informatieve online bijeenkomsten.

Van 12 t/m 17 juni is de landelijke Week voor de Gezonde Jeugd. We willen onze kinderen beschermen en gezond houden zodat ze lekker in hun lijf zitten. Maar hoe doen we dat? GGD Hollands Noorden organiseert in samenwerking met JOGG Noord-Holland, In Control of Alcohol en Drugs en Brijder Jeugd twee informatieve online bijeenkomsten. (Groot) ouders/opvoeders, professionals en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

1. Dinsdagavond 13 juni a.s. van 20.00-21.15 uur de online bijeenkomst: Gezond en lekker in je lijf! Zo doe je dat!
Deze online bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over gezond opgroeien en met ons wil gaan voor een Gezonde Generatie. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen Martin Bennis (medisch specialist Noordwest Ziekenhuis en Project Leefstijl ) & Ietske de Braij (jeugdverpleegkundige) hoe je gezonde keuzes maakt en waarom dit belangrijk is voor kinderen. Je krijgt o.a. tips hoe je morgen start met de eerste stappen!

2. Donderdagavond 15 juni a.s. van 20.00-21.15 uur de online bijeenkomst: Alles wat je als opvoeder wilt weten over alcohol en drugs!
Deze online bijeenkomst is voor alle opvoeders van kinderen vanaf 10 jaar die meer willen weten over alcohol en drugs. Tijdens deze online bijeenkomst neemt een deskundige opvoeders mee in de wereld van alcohol en drugs. Wat zijn de trends onder jongeren en de rol die een opvoeder hierin kan nemen, effecten van risico’s van alcohol en drugs, hoe herken je dat een kind middelen gebruikt en hoe ga je het gesprek aan.

Datum, tijd, locatie, kosten en aanmelden
Datum: dinsdagavond 13 juni en donderdagavond 18 juni
Tijd: 20.00-21.15 uur
Kosten: Gratis
Aanmelden: Deelnemers kunnen zich aanmelden via: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen

Vragen over opvoeden?
Als je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen hebt kun je bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl. Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl.

Deze bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Op Wieringen eet je...
Patatje
Frites
  
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Team D
€ 42.495,-

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Postkantoor Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...