Beursvloer Hollands Kroon in RSG Wiringherlant
Uitgegeven op 14-03-2023 om 08:43  |  link  |  bewaar  |  print

'Mee doen? Hulpvraag of aanbod, meldt u aan!

Laatste kans om aan te melden!

Aanmelden Beursvloer Hollands Kroon 2023 kan nog tot woensdag 15 maart!


HOLLANDS KROON - De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Daarmee gaan ze op herhaling. Ook dit jaar is de locatie RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Datum is 22 maart. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur.
De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties, de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon een record van 133 matches op. 133 verbindingen tussen vraag en aanbod. Een aantal waar de organisatie nu direct weer voor zou tekenen.Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Lees hier meer over de Beursvloer...
De redactie van www.wieringernieuws.nl en www.hollandskroonnieuws.nl biedt verenigingen en maatschappelijke organisaties gratis reclameruimte aan om hun activiteiten bij dagelijks zo'n 6000 mensen kenbaar te maken! De tegenprestatie, leuke verslagen van uw activiteiten, liefst met een paar foto's, voor een breed publiek. Dit aanbod staat uiteraard naast de gebruikelijke vermeldingen van programma's, uitslagen enzovoorts die wij zowiezo al dagelijks plaatsen voor alle verenigingen, clubs en organisaties. De leukste reacties krijgen van ons een 'button' op onze pagina, dan is het nog maar 1 klik naar de website van Jouw Club!


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
te koop VW polo 1.4 comfortline bouwjaar 2010
€ 5.650,-

Toyota Corolla TS 1.8 Hybrid First edition inclusief afleverkosten
€ 26.395,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Drukte tijdens de kermis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...