Nipte overwinning Blauwe Laken op R.K.B.C. 28 - 24
Uitgegeven op 08-02-2023 om 13:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - In een vooral gezellige ambiance heeft biljartvereniging het Blauwe Laken een nipte overwinning op R.K.B.C uit Hippolytushoef behaald.

Al verschillende jaren hebben de verenigingen een uitwisseling met elkaar. Volgens de wisselbokaal voor het laatst in 2019, daarna de bekende Corona shit. 's Morgens hadden de beide materiaalmannen, Giel Ruitenburg en Piet van de Bierdiek de 3 biljarts met een speciaal middel (hun geheim) supergoed gereinigd.

Rond 6 uur druppelde de eerste van de 28 spelers het Vikingschip binnen en 3 kwartier later werd er op de biljarts fanatiek begonnen. Wedstrijdleiders Pieter Kooy en Cees van Eekelen sr. hadden alles prima voor elkaar en dat zorgde voor een vlot verloop van de avond. Wederom was de Catering door Gerrit Vink prima verzorgd, worst, kaas, biertje, frisdrank er was van alles voldoende.

Maar om ongeveer tien uur was hij er dan eindelijk: De chef de cuisine van het Blauwe laken, Jan Rotgans van de WR54! Zoals iedere chef-kok hebben zij wel een specialiteit!
Jan zijn specialiteit is de Airfryer!! Of het nu stukjes fricandel, bitterballetjes, kaas soufflé, loempia’s enzovoorts zijn, altijd prima bereid!
Heb 'Durrepers' nog nooit zo lekker zien smikkelen.

Ondertussen heeft de W.A.V. die woensdagmiddag de soos verzorgd ook de kwaliteiten van Jan ontdekt en mag hij ook daar de hapjes voor gaan bereiden.

Om 23.30 uur was de laatste partij gespeeld en deed secretaris Ruud Tijsen de prijsuitreiking.Daarna was het nog een uurtje bar gezellig en is er met Dirk Doves en Peter Kool afgesproken dat het Blauwe Laken op 12 december naar Hippo komt!

Al met al een gezellige avond!(en dat is het belangrijkste)

Dirk Kort
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid aspiration
€ 14.995,-

Te koop Nissan note bouwjaar 2009
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins op bezoek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...