Ruime zege voor Succes in Heerhugowaard
Uitgegeven op 05-02-2023 om 18:36  |  link  |  bewaar  |  print

HEERHUGOWAARD – Het eerste elftal van de v.v. Succes is de tweede helft van voetbalseizoen 2022/’23 prima begonnen in Heerhugowaard. Tegen KSV boekten de Wieringers, tweede op de ranglijst, een overtuigende 2-6 overwinning.

Van meet af aan nam Succes het heft in handen. Dat resulteerde in een snelle goal. Bart de Kleine (in de spits geposteerd, omdat Bram Dekker tijdens de warming-up geblesseerd raakte) scoorde na een redding van de keeper in de rebound, 0-1.

Kort hierop werd het 1-1 nadat een vrij schop van KSV niet goed werd weggewerkt in de zestien. Het was middenvelder Jeroen Norder die Succes weer op voorsprong schoot na een mooie actie. Hierna liep de ploeg van coach Larbi Loukou nog voor rust uit naar 1-4 door goals van captain Jeroen Metselaar en opnieuw De Kleine.

Na de thee scoorde KSV meteen de 2-4 na onnodig prutswerk binnen de Succes-defensie. Toch kwam de Loukou-brigade niet meer in de problemen. Sterker nog, door doelpunten van Jop van Straalen en andermaal De Kleine werd het 2-6.

Of scheidend oefenmeester Loukou (volgend seizoen wordt hij opgevolgd door Ben Visser uit Julianadorp) nog een man of the match had gezien in Heerhugowaard ’t Kruis ? “Nee, ik vond dit echt een teamprestatie. Iedereen was goed, geen echte uitblinkers. Een prima zondag voor ons.”

Volgende week een kraker van jewelste aan de Belt te Hippo: v.v. Succes versus Texel’94, aanvang 14:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid aspiration
€ 14.995,-

Te koop Mercedes CLA 180 lease edition bouwjaar 2014
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 de laatste echte sneeuwinter op Wieringen? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...