Audities voor de Talent Academy
Uitgegeven op 30-01-2023 om 13:24  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Is zingen of musical spelen jouw passie en ben je tussen de 7 en 21 jaar oud? Kom dan op zondag 12 februari naar de audities voor de Talent Academy in Wieringerwerf. Tijdens de audities gaat Meerpeen Theater op zoek naar nieuwe talenten die kunnen worden toegevoegd aan de academy klassen en showgroepen.

“Met de Talent Academy kunnen we kinderen en jongeren meer bieden dan alleen zang- of musical les. De jonge talenten worden professioneel begeleid om hun volgende stap te maken op het gebied van zang of musicaltheater. In de lessen worden ze uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en dat maakt het uitdagend voor alle niveau’s.” vertelt Alexander Bügel namens Meerpeen Theater waar de Talent Academy onder valt.Bij de Talent Academy doe je auditie voor de stroming zang of musical. Tijdens de auditie wordt er gekeken naar je niveau op dat moment, maar ook naar de potentie die er in je gezien wordt. Na de auditie kun je toegelaten worden tot de academy klas voor jouw leeftijdscategorie, maar zou je ook meteen geselecteerd kunnen worden voor de showgroepen 'Vocal Talent' of 'Musical Talent' wanneer je daar al klaar voor bent.

De academy klassen worden gegeven in de leeftijdscategorieën 7 t/m 11 & 12 t/m 21 jaar. In de stoming zang krijg je wekelijks een uur les in o.a. zangtechniek, meerstemmig zingen en presentatie en kun je mogelijk op een later moment doorstromen naar de showgroep: Vocal Talent. In de stroming musical krijg je wekelijks een uur les in de disciplines spel, zang en dans en kun je mogelijk op een later moment doorstromen naar de showgroep: Musical Talent.

Vocal Talent is een groep jonge zangtalenten in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar oud die op hoog niveau optreden met meerstemmige samenzang. De groep treedt regelmatig zelf op en wordt daarnaast ook ingezet voor de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater waarin de groep ook met bekende artiesten op het podium staat. Musical Talent brengt jaarlijks een bekende musical op hoog niveau in Theater Het Vikingschip in Den Oever met jonge talenten van 10 t/m 21 jaar. Dit jaar brengen zij de musical ‘The Lion, The Witch and The Wardrobe’ dat zich afspeelt in het betoverende Narnia.

“Als coach is het geweldig om met jonge talenten te mogen werken en samen hun grenzen te verleggen. Voor zowel de academy klassen en showgroepen zijn we op zoek naar kinderen en jongeren die bereid zijn om hard te werken om de volgende stap te zetten op hun eigen niveau. Enkele van onze talenten hebben inmiddels al gespeeld in landelijke musicals zoals Fun Home, The Sound of Music en één van onze oud-talenten schittert momenteel in de musical Charlie and the Chocolate Factory. We willen talenten een mogelijke opstap bieden naar professionele opleidingen en producties, maar ook talenten die graag als hobby willen blijven zingen of musical spelen en daarin het beste uit zichzelf willen halen zijn bij ons aan het juiste adres, vertelt Michelle de Jong enthousiast.

Op 12 februari worden er in Wieringerwerf audities gehouden voor alle groepen, zowel op het gebied van zang als musical. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.talentacademynederland.nl/auditie en wie weet zet jij je volgende stap bij de Talent Academy!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid aspiration
€ 14.995,-

Te koop Mercedes CLA 180 lease edition bouwjaar 2014
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vikingschat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...